MEMU SVENSK MÄSSBEMANNING AB

Om MEMU

MEMU grundades 1997 vilket innebär att vi har lång erfarenhet av att tillhandahålla personal som är duktiga på service.

Ett personligt alternativ

MEMU har samma grundare & ägare sedan starten 1997. Företaget ägs av Christina & Magnus Ek. Vår ambition är att arbeta långsiktigt och integrerat med våra kunder och vara en del av deras utveckling. I ett tjänsteföretag är personalen den viktigaste resursen, det gäller också för oss på MEMU. Våra ledord är service, ärlighet, ansvar och flexibilitet.

Vi har vår bas Jönköping, men rör oss ofta ute på mässor, kongresser & events runt om i landet. Sedan starten har vi haft ett sunt ekonomiskt tänkande, vilket ex. innebär att vi aldrig haft några lån. Det borgar för trygga och långsiktiga relationer.

År 2000 fick ägarna ta emot ett pris som årets nyföretagare i Jönköpings kommun. Det var ett fint erkännande för allt arbete som läggs ner. Motiveringen var följande:

”Magnus & Christina är ett exempel på hur man kan utveckla sitt företag genom en kombination av drivkraft, hårt arbete men även en vilja att ta del av andras erfarenhet. Flexibilitet vad gäller verksamhetens inriktning har bidragit till att Magnus & Christina ser framtiden an med stor förväntan och tillförsikt”.

Efter drygt två decennium inom tjänstesektorn har vi fått mycket kunskaper som vi gärna delar med oss av.

MEMU är medlem i Jönköpings Handelskammare & SES – Sponsrings & Eventsverige.