Vi gör Jönköping rent!

MEMU tillhandahåller städtjänster till hem & företag. Vår affärsidé är att underlätta vardagen för familjer och på företag.  

Från våren 2020 erbjuder vi följande tjänster:

Hemservice / Företagsstäd / Flyttstäd / Storstäd / Engångsstäd mm.

Hur går det till?

Vi gör ett besök i hemmet eller på företaget, där vi går igenom vad ni vill ha städat och upprättar en unik arbetsbeskrivning efter era behov. Vi gör en inventering bland er städutrustning och kontrollerar om något behöver uppdateras. Vanligtvis står kunden för allt material, men vi kan hjälpa till att köpa in. Vid besöket uppskattas tidsåtgången för städningen, beroende på storlek, material, underlag etc. och fastställs efter första städtillfället. Information om husdjur, larm eller annat som är viktig information för att vi ska kunna göra ett fullgott arbete.

Första städtillfället

Inför första städtillfället har vi matchat ihop en medarbetare med er som kund. Personkemin är viktig som vi lägger extra fokus på. Första städningen inleds ofta med en provstädning, är ni nöjda så fortsätter vi enligt avtalet och tidsåtgången fastställs. Det underlättar för den som städar och tidsåtgången minimeras, om det är så undanplockat som möjligt på de ytor som ska städas.

Om ni är intresserade av våra tjänster, slå oss gärna en signal, eller skicka ett mail/sms – vi hjälper vi gärna till. Vi har fina referenser från befintliga kunder. Mobil: 070-7383721 el. christina.ek@memu.se

Med vänlig hälsning

Christina & Magnus Ek

 

Bakgrund

MEMU har samma grundare & ägare sedan starten 1997. Företaget ägs av Christina & Magnus Ek. Vår ambition är att arbeta långsiktigt och integrerat med våra kunder och vara en del av deras utveckling. I ett tjänsteföretag är personalen den viktigaste resursen, det gäller också för oss på MEMU. Våra ledord är service, ärlighet, ansvar och flexibilitet. Ägarduon var först i regionen att erbjuda hushållsnära tjänster via ett eget bolag mellan åren 1998 – 2008. En dag när vi cyklade hem från från jobbet, mitt under Corona, stannade vi till och tittade ut mot ett blåsigt Vättern. Där och då tog vi beslut om att vi skulle starta upp igen…

Christina 070-7383721 el. christina.ek@memu.se

Magnus 070-7383720 el. magnus.ek@memu.se

Under hösten kommer våra städtjänster lanseras på en separat webbplats.